SUNGUR TARIM | ANASAYFA

Ziyaretçi İstatistiği
Toplam: 191 Kişizi Ziyaret Etti.
Dil Seçenekleri
Saat

Asılır Tip

İrtem / Asılır Tip

Bu Ürün 2939 Defa İncelendi

Asılır tip olarak imal edilen gübre serpme makinelerinin üç nokta askı sistemi ile traktöre bağlanmaktadır. Ana depo 600 lt lik olup ilavelerle gübre serpme makinelerinin kapasitesi 1000-1200- lt ye çıkmaktadır. Ana depo 600 lt lik olup ilavelerle gübre serpme makinelerinin kapasitesi 1000-1200- lt ye çıkmaktadır. Ayrıca; 1000 lt lik ana depo üzerine yapılan ilaveler ile 1500-1800-2000 lt ye çıkmaktadır. 
 
Gübre serpme makinesi çift diskli, hidrolik kumandalı, kuyruk milinden hareket alan asılır tip ve çekilir tip olmak üzere iki tipte üretim yapılan modern bir garnül gübreleme makinesidir. Gübre serpme makinelerinin gübre atılacak tarlaya nakli çok rahat yapılabilmekte yüksek depo kapasiteli makinelerimiz sayesinde küçük tarlalarınızı ikinci bir traktör götürmeye gerek kalmamaktadır. Gübre serpme makineleri hidrolik kumandalı olarak imal edilebilmektedir. Hidrolik kumanda sayesinde sınır başlarında traktör kabininden traktörün hidrolik kumanda kolu sayesinde gübre atışı çok kolay ve seri bir şekilde kapatılarak gereksiz gübre sarfiyatı önlenmiş olmaktadır. Yine hidrolik kumanda sayesinde sınır başlarında gübre serpme disklerini tek tek kontrol etmek mümkündür. 
 
Gübre deposu içinde bulunan karıştırıcı mili yatay konumda bulunmaktadır ve düşük devirle dönmektedir. Bu karıştırıcı gübreyi kesinlikle toz haline getirmez. Bu sayede gübrenin tarlaya daha homojen bir şekilde dağıtılması sağlanır.
 

ilan_images/1338991604_gasilir.jpg

Sungur Tarım

info@sungurtarim.com

Uygulama: Global Basın Yayın