SUNGUR TARIM | ANASAYFA

Ziyaretçi İstatistiği
Toplam: 191 Kişizi Ziyaret Etti.
Dil Seçenekleri
Saat

Otomatik Tamburlu Sulama Makinesi

İrtem / Otomatik Tamburlu Sulama Makinesi

Bu Ürün 2939 Defa İncelendi

Az işgücü gereksinimi, uygulanacak sulama suyu miktarının kolay ayarlanabilmesi, sulama sonunda ekipmanın kolayca araziden taşınması ve birden fazla tarla sulaması, su dağılımının iyi olması ve kullanım kolaylığı otomatik tamburlu sulama makinesinin başlıca özellikleridir.
 
Otomatik tamburlu sulama makineleri, dış çapı Ø90 mm ve Ø110 mm. Plastik hortumlu su türbinli, şanzımanlı, arkasına istendiğinde sulama tabancası veya kanatlı yağmurlama sistemi takılabilen bir sulama sistemidir.
 
 
 
Su kaynağından elde edilen su, basınçlı sulama borusuyla makineye bağlanarak ve belirli bir basınçla elde edilir. Kombine olarak çalışmayı düzenleyen mekanik gruplar (su türbini, şanzıman, tambur, dişli gurubu) sayesinde pompadan gelen su makine üzerindeki boruların çatallaşmasıyla bir kısmın türbine diğer kısmı da baypas vanasının olduğu boruya gitmektedir, baypas vanası sayesinde türbine giden su miktarı ayarlanıp tamburun dönüş hızı yavaşlatıp hızlandırılabilmektedir. Türbin milinin çıkışı 4 hız kademesi olan bir şanzıman ile birleştirilmiştir. Bu şanzımanın görevi çıkışında bulunan dişliler sayesinde tamburu çevirmek ve tamburun çevrilme hızını ayarlamaktır.

ilan_images/1338376602_ir3.jpg

Sungur Tarım

info@sungurtarim.com

Uygulama: Global Basın Yayın